Welkom op onze vernieuwde website!

Waxstudio

Car detailing: een luxueuze spabehandeling
voor uw wagen

Een nieuwe auto goed onderhouden klinkt voor velen als vanzelfsprekend. Ook het koetswerk en interieur in de oorspronkelijke staat houden hoort daarbij. In de Waxstudio van cb cleaning wordt uw wagen behandeld alsof hij in een spa zit. Polijsten, waxen, coaten. Uw wagen rijdt als gloednieuw bij ons buiten.

Car detailing: wij waxen, polijsten en coaten uw auto

Car detailing

Met een passie voor wagens en car detailing neemt cb cleaning uw auto met alle zorg onder handen. De lak van uw wagen wordt in zijn oorspronkelijke staat hersteld en ook uw interieur ondergaat een dieptereiniging. Bij ons kiest u uit verschillende behandelingen.

Professionele handwas van uw wagen

Ultra Shine pack

Uw wagen er terug als nieuw doen uitzien? Kies voor een jaarlijks onderhoud bij cb cleaning en laat uw auto jarenlang schitteren. De Ultra Shine pack frist de lak van uw wagen op en brengt de glans terug op hoog niveau. Lichte krassen verminderen aanzienlijk. Een hoogwaardige natuurlijke wax of sealant – een synthetische wax – beschermt uw koetswerk zo’n 6 maanden lang. Tijdens deze behandeling blijft uw wagen twee tot drie dagen in onze Waxstudio voor onder andere:

  • een professionele handwas van uw wagen in meerdere stappen
  • een grondige reiniging van ramen, uitlaat, velgen, banden en wielkasten, waarbij de wielen verwijderd worden
  • het opfrissen van de lak met een natuurlijke of synthetische wax
  • het voeden van kunststof onderdelen aan het koetswerk
  • een lichte opfrisbeurt van het interieur

Cb cleaning biedt ook bijkomende opties aan, zoals het aanbrengen van een duurzame coating of het impregneren van een cabriodak. Contacteer ons voor meer details.

Het interieur van uw auto wordt grondig schoongemaakt

Interieurreiniging

Voor een volledige make-over van het interieur van uw wagen bent u bij cb cleaning aan het juiste adres. Voor zowel uw stoffen als lederen bekleding, kunststoffen onderdelen en ruiten. Een interieurreiniging omvat:

  • grondig stofzuigen van interieur en kofferruimte
  • dieptereinigen van stoffen zetels, vloermatten en stoffen bekleding met extractor
  • reinigen en voeden van lederen bekleding met kwaliteitsvolle producten, voor zacht en soepel leder
  • reinigen en voeden van kunststofonderdelen
  • reinigen van ramen

Ook voor een coating van tapijten, het reinigen van uw dakhemel, verwijderen van haar van huisdieren of een geurbehandeling kan u bij ons terecht. Neem contact op voor meer uitleg.

Professionele schoonmaak van uw auto

Specifieke aanpak voor uw wagen

Elke auto is uniek, zeker met een paar kilometers op de teller. Daarom bekijken we graag eerst vooraf wat er aan uw wagen moet gebeuren en stellen we dan een gepaste offerte op. Volledig op maat van uw wensen. Kom bij ons langs voor een inspectie van uw voertuig.

Uw wagen er weer als nieuw doen uitzien?
Cb cleaning zet zijn Waxstudio voor u open.

Contacteer ons