Welkom op onze vernieuwde website!

Over ons

De klant is onze prioriteit

Een rechtstreeks aanspreekpunt, altijd vlot bereikbaar, flexibel en loyaal wat betreft afspraken. En met de nodige kennis en bijscholing om de laatste technieken vlot toe te passen. Dat is cb cleaning in Gent, Deinze en de Vlaamse Ardennen. Maak kennis met ons gedreven team en onze manier van werken.

Het team van cb cleaning: Tino, Anke en Ken

Gedreven en dynamisch team

Anke

Poetsfee van de Vlaamse Ardennen. Met meer dan 6 jaar ervaring in de sector kent Anke als geen ander de kneepjes van het vak. Haar persoonlijke toets en gedetailleerde afwerking maken het verschil voor uw algemene schoonmaak.

Tino

De juiste man met de juiste techniek voor uw ramen en autofanaat met een passie voor detailing. Car detailing en oog voor detail, als dat geen ideale combinatie is. Tino heeft ondertussen 7 jaar ervaring op de teller en schoolt zich geregeld bij om u nog beter van dienst te zijn.

Ken

Een poetsman die zijn ziel in zijn werk legt. Voor zowel algemene schoonmaak als ramen wassen zijn Kens kritische blik en gedrevenheid een aanwinst voor uw gebouw of huis. Bovendien denkt hij flexibel met u mee, zodat u een oplossing krijgt die het beste bij u past.

Wij berekenen uw prijs op maat!

Offerte op maat

Voor alle schoonmaakdiensten komen we ter plaatse om een duidelijk beeld te krijgen van uw situatie. Daarna vertalen we uw wensen en noden in een offerte op maat. Bij een opkuis na een werf of dieptereiniging vertaalt zich dit meestal in een eenmalige activiteit. Wilt u periodiek gebruik maken van onze diensten, dan volgen we met u op wat de aangewezen frequentie van schoonmaken is.

Voor uw wagen komt u het beste langs in onze Waxstudio. Daar bekijken we samen in welke staat uw voertuig zich bevindt en werken we een offerte uit op basis van uw specifieke vraag.

Vraag uw offerte aan

Klaar voor een gedegen aanpak voor de schoonmaak van uw gebouw?
Cb cleaning tot uw dienst.

Contacteer ons

Algemene schoonmaak door cb cleaning

Duurzame aanpak

We zoeken steeds naar een duurzame oplossing zodat u langer van het resultaat en om een lange levensduur van uw materialen te garanderen. Dit vertaalt zich in onze poetstechnieken of in de keuze van producten. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld probiotische schoonmaakproducten voor het ontsmetten van touchpoints.

Een oplossing voor uw wensen

We gaan prat op een goede, open communicatie en een duidelijk plan van aanpak. U krijgt van ons steeds een helder overzicht van de uitgevoerde en geplande taken. Wanneer onverwachte wijzigingen optreden, dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Met de nodige flexibiliteit van onze kant. Ook ’s avonds of in het weekend.