Welkom op onze vernieuwde website!

Ramen wassen

Uw ramen wassen wij als de beste

Geen tijd of zin om uw vuile ramen zelf te wassen of bevinden ze zich op een moeilijk bereikbare hoogte? Als professioneel of particulier kan u rekenen op de uitstekende service van cb cleaning. Dankzij onze vakkundige ruitenwassers bent u zeker van een schitterend, langdurig resultaat.

Laat uw ramen wassen door cb cleaning
Ramenwasser Tino maakt uw ruiten schoon

Traditioneel ruiten wassen

Uw vuile ramen wassen zoals u het zelf zou doen? Dat is reinigen op de traditionele manier, met gebruik van een emmer, een trekker, een mop en een ladder. En dit tot op het tweede verdiep. Met dat verschil dat wij uw ramen, inclusief de raamomkadering, met plezier schoonmaken met een frequentie die u het beste uitkomt. Tweewekelijks of maandelijks? We bepalen samen het ideale schoonmaakritme.

Ramen wassen met osmosewater

Osmosewater is water in zijn puurste vorm. Het water is gefilterd onder hoge druk , waardoor alle onzuiverheden, zoals kalk, mineralen en zouten, verwijderd worden. Het zuivere water dat overblijft, heeft een sterk oplossend vermogen. Met behulp van een osmosepomp en een borstel, die tot 14 meter hoog gaat, kuisen we uw ramen zonder vlekken achter te laten.

Ontdek de voordelen van een reiniging met osmosewater:

  • Het heeft een sterk reinigend vermogen.
  • Het droogt op zonder strepen of vlekken na te laten.
  • Rubbers en siliconen worden niet aangetast.
  • Het is een milieuvriendelijke, duurzame oplossing, zonder onderhoudsproducten.
  • Het is veilig werken want er komen geen ladders aan te pas.
  • Ook moeilijk te bereiken plaatsen worden aangepakt.
Ramen wassen doen wij als de beste

De juiste techniek voor uw ramen

Op basis van uw type ramen stellen we de juiste schoonmaaktechniek voor. Daarbij werken we uitsluitend met kwalitatieve producten voor een mooi, egaal en glanzend resultaat.

Het gebruik van osmosewater is niet voor elk type ramen geschikt. Daarom voeren we altijd eerst een test uit op een klein stuk. Is deze methode niet mogelijk bij u, dan maken we de ramen op de traditionele manier schoon.

Altijd propere ramen zonder enige moeite of zorgen?
Cb cleaning reinigt professioneel.

Contacteer ons