Welkom op onze vernieuwde website!

Algemene schoonmaak

Een propere, nette omgeving
maakt het verschil

Een fris, proper kantoor of nette praktijkruimte maakt een wereld van verschil. Voor uzelf en uw klanten of patiënten. Ook in uw eigen woning is orde en netheid een troef. Bent u als professioneel of particulier op zoek naar een vaste partner die met u meedenkt, in functie van uw wensen? Cb cleaning neemt uw poetswerk uit handen.

cb cleaning poetst uw huis of kantoor

Mentale rust

Wanneer u ergens komt, valt de staat van een gebouw of woning onmiddellijk op. Dat is voor uw klanten of bezoekers thuis niet anders. Een propere omgeving biedt de rust en mentale ruimte om uw beroep uit te oefenen, uw hobby te beleven of te genieten van uw vrij moment. Op kantoor, in de praktijk, in het fitnesscentrum of thuis. Vertrouw daarom op de professionele schoonmaakdiensten van cb cleaning voor een piekfijn verzorgde infrastructuur.

Het team van schoonmaakbedrijf cb cleaning aan het werk

Van professioneel tot particulier

Welke schoonmaak- of onderhoudsdienst u ook zoekt, cb cleaning voert elke opdracht nauwgezet uit en staat garant voor een net resultaat. Bij ons kan u terecht voor een periodieke reiniging van:

  • burelen, kantoren, dokters- of tandartspraktijken, sportfaciliteiten
  • appartementsgebouwen
  • privéwoningen
  • professionele kmo-infrastructuur, zoals garages, bouwbedrijven, winkels, …

Ook voor deze klussen kan u op ons team rekenen:

  • grondige opkuis na de oplevering van een nieuwbouw of renovatie
  • gedetailleerd ontsmetten van de werkomgeving door het reinigen van alle touchpoints, zoals toetsenborden, klinken, wc-brillen, …
  • logistieke ondersteuning zoals aanvullen van wc-rollen, aanvullen van automaten en frigo’s, legen van prullenmanden en aangeven wanneer iets moet worden bijbesteld

Ook voor een eenmalige grondige schoonmaak van uw gebouw of huis kan u bij ons terecht. Bijvoorbeeld om uw infrastructuur proper te zetten voor verkoop of verhuur. Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.

Contacteer ons

Anke van cb cleaning

Extra’s die het verschil maken

Bij cb cleaning bent u niet alleen zeker van een flexibele aanpak, duidelijke communicatie en een kwaliteitsgarantie, ook met specifieke diensten of attenties maken wij het verschil. Een leuke quote om de dag mee te beginnen, een bloemetje als bedanking voor uw vertrouwen? We doen het met de glimlach. Heeft u een specifieke wens? Neem contact op en we bekijken wat mogelijk is.

Neem contact op met cb cleaning voor
een propere omgeving waarin u graag verblijft.

Contacteer ons